РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (160)Журнали та продовжувані видання (9)Автореферати дисертацій (4)Наукова періодика України (116)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Черевко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 170
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Саркісян Л.  Забезпеченість роздрібною торговельною мережею м.Донецька. — 1999 // Торгівля і ринок України.
2.

Черевко О.  Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів). — 1999 // Людина і політика.
3.

Черевко О.  Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів).(Закінчення). — 1999 // Людина і політика.
4.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр. — Х., 1999
5.

Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979 - 1990 рр.. — 1999 // Укр. іст. журн.
6.

Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979-1990 рр.. — 1999 // Укр. іст. журн.
7.
. — Х., 1998
8.
. — Х., 1998
9.
. — Х., 2000
10.
. — Х., 2000
11.

Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. — Х., 2000
12.
Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування : Зб. наук. пр. — Х., 2000
13.

Дейниченко Г. В. Дипломне проектування : Навч. посіб. — Х.; Луганськ, 2004
14.
. — Х., 2005. — 677 с.
15.

Черевко О. В. Перспективи розвитку нормативно-правової бази детінізації економіки України. — 2004 // Соц.-екон. дослідж. в перехід. період. Ринк. трансформація України: пробл. та перспективи: Зб. наук. пр.
16.
. — Х., 2004
17.
. — Х., 2004
18.
. — Х., 2004
19.
. — Х., 2005. — 434 с.
20.

Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського