|
РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА" Abstract database «Ukrainica Scientific»
|
|
|
Бази даних
|
Реферативна база даних - результати пошуку
|
|
Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>A=Черевко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 170
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Саркісян Л. Забезпеченість роздрібною торговельною мережею м.Донецька. — 1999 // Торгівля і ринок України.
| 2. |
Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів). — 1999 // Людина і політика.
| 3. |
Черевко О. Нарис політичної біографії Маргарет Тетчер. (До 20-ліття приходу до влади у Великобританії уряду консерваторів).(Закінчення). — 1999 // Людина і політика.
| 4. | Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : Зб. наук. пр. — Х., 1999
| 5. |
Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979 - 1990 рр.. — 1999 // Укр. іст. журн.
| 6. |
Трубайчук А. Ф. Особливості соціально-економічної політики британських консерваторів у 1979-1990 рр.. — 1999 // Укр. іст. журн.
| 7. | . — Х., 1998
| 8. | . — Х., 1998
| 9. | . — Х., 2000
| 10. | . — Х., 2000
| 11. |
Черевко О. І. Процеси та апарати жаріння харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. — Х., 2000
| 12. | Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування : Зб. наук. пр. — Х., 2000
| 13. |
Дейниченко Г. В. Дипломне проектування : Навч. посіб. — Х.; Луганськ, 2004
| 14. | . — Х., 2005. — 677 с.
| 15. |
Черевко О. В. Перспективи розвитку нормативно-правової бази детінізації економіки України. — 2004 // Соц.-екон. дослідж. в перехід. період. Ринк. трансформація України: пробл. та перспективи: Зб. наук. пр.
| 16. | . — Х., 2004
| 17. | . — Х., 2004
| 18. | . — Х., 2004
| 19. | . — Х., 2005. — 434 с.
| 20. |
Черевко О. І. Вивчення теплопровідних властивостей поверхневого шару м'ясних січених виробів. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
|
| |
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|